انجمن ها
| همه چیز در باره تازینامه :: انجمن ها :: عمومی :: با هم سخن بگوییم |
|
<< موضوع قبلی | موضوع بعدی >> |
| آینده گفتگو دات کام | ||
|
مدیران: میلاد پازوکی, mani, کوروش بیخدا, ezafeha
|
| نویسنده | ارسال | ||
| جوالدوز |
|
||
![]() اعضا #155
ثبت نام در: يكشنبه (مهرشید) 10 اسفند 7031 آريايي ميترايي, 23:13 بعدازظهرنامه ها: 2 |
دو نگر مایه این گردید که من این را ارسال کنم نخست گفتگو دات کام یک ابزار بود که ما به ویژه من از آن بسیار سود بدست می آوردم و در حال حاضر دیگر این ابزار سودمند بسته شده و با چیزی که من آن را می بینم به این زودی ها هم باز نخواهد شد این بد است زیرا همین چند تا کاربر را هم از دست خواهد داد و کاربر نوی افزون نخواهد شد به نگر من دیگر در سراشیبی افتاده است و از روزهای اوج فاصله دارد. دو اینکه پیشتر یک جستار آغاز شد که گفتگو دات کام یک کشور نیست گفتگوی جالبی بود که می گفت چون تالار از سوی کسی که هزینه های آن را می پردازد برپا شده پس بنابراین آن شخص (که ادمین باشد) می تواند قانون برای خودش داشته باشد و هر کسی را اخراج کند و از این دست مطالب اکنون پرسش این است که آیا اکنون که دیگر وی هزینه های سایت را نمی دهد چگونه میخواهد رفتار کند ؟ آیا گفتگو دات کام از سلطنت مطلقه 8-> به جمهوری تغییر ماهیت می دهد ؟ من می خواستم این موضوع را در گفتگو دات کام طرح کنم فرصت نشدیعنی سایت بسته شد. [ ویرایش شد. سه شنبه (بهرام شید) 12 اسفند 7031 آريايي ميترايي, 00:27 قبلازظهر ] ابروبادومه وخورشید و فلک درکارند/تاتو نانی به کف آوری وبه غفلت نخوری نه غفلت ازچیزی که نیست بلکه غفلت از زحمات این موجودات طبیعی |
||
| بازگشت به بالا |
|
||
| میلاد پازوکی |
|
||
میلاد پازوکی![]() ![]() اعضا #1
ثبت نام در: يكشنبه (مهرشید) 13 بهمن 7030 آريايي ميترايي, 18:56 بعدازظهرنامه ها: 20 |
ما هم امیدواریم که گفتگو به زودی باز گردد و البته کماکان خدای آنجا شخص ادمین است . .
[ ویرایش شد. سه شنبه (بهرام شید) 12 اسفند 7031 آريايي ميترايي, 16:15 بعدازظهر ] «مذاهب خواهند مرد وقتیکه واقعیت آنها برملا شود.» اسکار وایلد |
||
| بازگشت به بالا |
|
||
راهنمای رنگی:مدیریت کل, مدیر سایت, مدیر انجمن, اجازه دسترسی برای ادیتور پیشرفته, کاربر معمولی |
|